perjantai 14. joulukuuta 2012

TÄMÄ ON SUURI IHME

...siinä mielessä, että loin tämän blogin tammikuussa ensimmäistä Rion matkaani varten. Blogi jäi tyngäksi heti alkujaan, mutta reissussa olleet Jenni ja Kuisma kyllä bloggasivat silloin munkin puolesta.

Nyt siis uusi yritys, ja jopa oletettavasti 33 yötä ennen lähtöä tuohon maailman kauneimpaan paikkaan. Oletettavasti viittaa vain öiden lukumäärään, sillä lentoja meidän porukalla ei vielä ole. Lähteminen _on_ varmaa. Varsinkin nyt, kun siitä puhutaan näin julkisesti ;)

Tällä hetkellä odotan todella paljon lähtöä lempeämpään ilmastoon. Olen ollut kohta kaksi kuukautta enemmän tai vähemmän flunssassa. Olin jo melkein terve, mutta virus päätti toisin. Tänään kurkkukipu taas palasi ja nokka meni tukkoon. Missiona on karistaa flunssa viimeistään matkalla Rioon. En aio välittää lentokoneen ilmastoinnista, enkä koneessa liikkuvista pöpöistä. Kun astun Galeãon terminaalista ulos, olen terve.

Vaikka lennot on vielä hankkimatta, on kämppä kutakuinkin varma. Seuraava muuvi reissun suhteen onkin maksaa kämpän varausmaksu. Sen jälkeen rahat siirretään eteenpäin ja avot, jotain konkreettista on tapahtunut ja matka alkaa tuntua todelliselta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti