keskiviikko 16. tammikuuta 2013

TÄÄLLÄ OLLAAN

... ja niin sanotusti väsyttää.

Ti-ke välisenä yönä auto starttasi kohti Helsinki-Vantaata. Jostain kumman syystä terminaalissa tuli äkkilähtö portille, kun viimeinen kuulutus kajahti. Siihen jäi taxfree-myymälän kassan viereen lakunapit ja salmiakit. Marika apuva, tuo ensi viikolla niitä salmiakkipääkalloja pliis!!!

Kun kaikki matkustajat olivat koneessa, kapteeni ilmoitti, että lähtö viivästyy n. 50 minuuttia. (Kiva, että jätin salmiakit kauppaan.) Lontoon päässä oli kuulemma lisäksi sumua, jonka vuoksi laskeutumislupia annettiin normaalia harvemmin. Viivästyneen lähdön syy jäi kuitenkin epäselväksi. Siinähän sitten kökötettiin koneessa.

Heathrow'lla oli normaalia lyhyempi vaihtoaika, ja tiedossa oli muutenkin jo edellisestä vuodesta oppineena, että terminaalista toiseen siirtyminen vie aikaa, sisältäen bussi- ja raidekuljetuksen. Kiire siis oli. Turvatarkastus näytti menevän nopeasti, ja sain virkailijatädiltä melkein aplodit, kun olin oikeaoppisesti ottanut läppärin ja nesteet pois laukusta. "Marvellous!!!" Kuinkas sitten kävikään. Huomasin, että mun läppärilaukku otettiin sivuun erilliseen tarkastukseen. Ja taas kökötettiin, sillä jonossa oli muitakin laukkuja. Tarkastaja tyhjensi laukun, ja syykin tarkastukseen selvisi. Helsinki-Vantaalta ostamani kasvovesi oli laukussa. Ups, unohtui. Ja taas kiireellä eteenpäin.

En nukkunut lennolla yhtään. No okei, kuulemma n. 8 minuuttia, heti kun valkoviini loppui koneesta. Myönnän. Riikan kanssa tuli haettua loppumatkasta muutama pikkuviini rupattelun ohessa ihan vahingossa. Siinähän se aikakin kului mukavasti, ja joskus päästiin perillekin. Pojat ilmeisesti häiriintyivät keskustelusta, ettei meinanneet unta saada. Siis mitä, mullahan on niin hiljainen äänikin...

Laukut saatiin suht. nopeeta, tosin passintarkastusjono tuntui kestävän ikuisuuden. Bussilla kämpälle ja murua rinnan alle lähikuppilassa. Kesken syömisen meinattiin nukahtaa. Valvottu on ihan riittävästi, kello näyttää Suomen aikaa torstaiaamua klo 6.08 ja päässä heittää. Ihan kuin istuisin keinuvalla tuolilla... Hyvää yötä, boa noite!
1 kommentti:

  1. Niin ja hei, uus enredo levy! Ostaisitko Lojas Americanasista sit lähempänä k-vaaleja jos saa sit halvemmallakin :)

    VastaaPoista