perjantai 4. tammikuuta 2013

KAKSITOISTA!!!!!!!!


Nyt on lennot varattu ja maksettu! Tai no maksan kai ne virallisesti vähän myöhemmin, ei siitä enempää. Kahdentoista yön päästä on siis ihan pakko lähteä Rioon. Jos tarkkoja ollaan, niin nukuttuja öitä ei taida ennen lähtöä olla kuin yksitoista, jos sitäkään. Viime vuoden perusteella voin kertoa, että vikana yönä ei kertakaikkiaan ehdi nukkumaan. Lento lähtee aikaisin aamulla, eli kentälle pitää lähteä keskellä yötä. Plus jos joku luulee, että mulla olis kaikki pakattuna hyvissä ajoin, tai että mun lähtö olis jotenkin rauhallinen, luulee väärin. Siitä tulee ihan hirvee säätäminen taas, hermot menee jo nyt... Kaikki tavarat on hukassa, laukku ei mee kiinni, ja aika loppuu kesken, ja matkan peruminenkin on tosi lähellä siinä vaiheessa.

Viime vuonna mulla oli aivan liikaa vaatteita pakattuna mukaan. Loppuvaiheessa otin osan pois laukusta, mutta ehdin paniikissä heittään vielä osan takaisin laukkuun. Jos nyt päättäisin, että alotan pakkaamisen vaikka viikkoa ennen, ja pakkaan pikkuhiljaa... Auttaisikohan se vai pahentaisiko säätöä? Pitää varmaan kokeilla.1 kommentti:

  1. Heh, mä pakkaan aina vika päivänä! Vähän saatan ajatustasolla tehdä työtä etukäteen ja kerätä jotain kasoja johki pöydän kulmalle että mitä pitää ottaa pakosti mutta vaatteet heitän aina vikana ja ne on sit ihan mitä sattuu... Hyvää matkaa! Mulla viä 22 aamua...

    VastaaPoista